Muziekproducties
met grote doeleinden

Key geeft jouw productie een platform!

Heb je een te gekke song geschreven? Key Productions investeert graag in je zodat we samen jouw (toekomstige) fans kunnen bereiken! Wij bieden je een platform en de tools die je nodig hebt!

Muziekproducties op niveau!

Marc Binnema is een talentvolle producer en hij weet jouw song de juiste feel te geven om er iets unieks van te maken! De eigenaar van Key Productions is Rogier Trampe. Rogier is een ervaren ondernemer en muzikant en met behulp van zijn netwerk en de productie skills van Marc, zorgen wij er voor dat jouw song opvalt bij regionale en landelijke zenders. Met een bewezen productietechniek en een vast netwerk van gastproducers en topmuzikanten weten wij altijd de juiste snaar te raken!

In Nederland zijn veel singer/songwriters. Je moet dus opvallen en wij helpen je dan ook graag!

Key Records is een label dat echt om je geeft

Key Studio’s heeft sinds november 2017 een platenlabel; Key Records. Met dit label gaan wij op jacht naar Airplay op regionale en landelijke zenders. Dit doen wij met Digipluggen en samenwerking met Key’s dedicated plugger Annerike van de Straat. Ook maken wij je song(s) bij meer dan 150 online muziek platforms beschikbaar; Denk aan Spotify, iTunes, Google Play etc…

Personal Branding is een groot onderdeel van een artiest

Naast het pluggen van jouw productie denken wij ook aan ‘Personal Branding’. Sommige artiesten hebben dit van zichzelf en andere hebben hier ondersteuning bij nodig. Wie ben jij als artiest en wat wil je uitstralen. Om jezelf te profileren als artiest moet je denken aan foto’s en video’s maar ook hoe je je Social Media pagina’s styled. Wij zorgen dat het plaatje klopt rondom jou als artiest. Ook krijg je een persoonlijke Spotify pagina waar we jouw songs gaan releasen.

Interesse? Laten we samenwerken!

Ben jij een singer/songwriter?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik op de knop ‘SAMENWERKEN’, vul het formulier (volledig) in en wie weet ben jij binnenkort één van onze artiesten!